avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Malpraxis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Malpraxis

Am înființat un SRL pe cod caen 8690. Este necesar malpraxis pe firmă dacă activitatea se desfășoară pe proceduri de masaj ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:10, 9 Ianuarie 2019
Probabil va referiți la o asigurare pt malpraxis..
Cu acest aspect aș dori să mă lămuriți dn-ul avocat. Pentru firmă trebuie? sau pentru persoana care prestează masaj. Multumesc frumos.
Cred ca aest aspect il lămuriți la o societate de asigurări .din punctul meu de vedere ar trebui asigurare pt persoana are prestează.
O firma de asigurari poate incheia contract de asigurari cu firma care presteaza masaj, pentru cazuri de accidente (fara nominalizare, doar numeric) produse clientilor firmei de masaj si asigurare individuala cu lucratorii pentru malpraxis.
Dn-ul Popa, mulțumesc pentru răspuns. Deci un SRL cu caen " Activitati referitoare la sanatatea umană"este în regulă să aibă o poliță de asigurare?(chiar dacă desfășoară doar masaj)???
Dacă efectuează si proceduri de kinetoterapie sau fizioterapie este necesară aprobare de la MINISTERUL SĂNĂTĂȚII ( procedurile se efectuează la domiciliu pacientului) ???
Persoanele care prestează actul medical ,trebuie sa fie angajati sau colaboratori?
Să dețină ALP si malpraxis?
Eu pot sa prestez serviciu medical , fără a fi angajatul meu?
Casa de marcat -portabilă ? Sau fac factură si la sfarsitul săptămâni bat pe casă.
Vreau să fie corectă orice procedură, să pornesc cu" dreptul " cum se zice. Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Cod caen 8690 GP Gina GP Gina Bună ziua , vă rog să-mi spuneți dacă am înființat un srl pe acest cod de ce trebuie să am punct de lucru , dacă activitatea se desfășoară la ... (vezi toată discuția)
Autorizari firmă pe cod caen 8690 GP Gina GP Gina Bună ziua, am înființat o firmă anul trecut pe cod caen 8690. Speram sa pot lucra cu CASMB pe îngrijiri medicale la domiciliu , nu a fost posibil. Am ... (vezi toată discuția)
Obținere aviz dsp - cod caen 8690 CMadalina-Elena CMadalina-Elena Bună ziua, Urmează să deschid un cabinet de terapii complementare cu cod caen 8690. În cadrul cabinetului vor fi desfășurate două activități: 1. ... (vezi toată discuția)