avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN Productie Biocompost/Ingrasamant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN Productie Biocompost/Ingrasamant

Buna ziua, imi poate recomanda cineva ce cod CAEN sa aleg pentru producerea de Biocompost (Bio Masa, Ingrasamant). Acesta va procesat pe baza de deseuri precum lemn,carton etc. Dupaparerea mea 3821 ar fi cel mai potrivit dar nu sunt sigur.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:13, 8 Ianuarie 2019
Da, merge asta.
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O sugestie pentru un cod caen care nu necesita autorizatie de mediu? ferarumihaela ferarumihaela Buna ziua, societatea noastra produce ingrasamant bio din lana de oaie, nu intervine nimic asupra ei decat un presat si bagat la cuptor la 90 grade O ... (vezi toată discuția)
Cod caen producerea bio-humusului Tirlea Andrei Tirlea Andrei Imi poate spune cineva unde gasesc aceasta activitate in Codul CAEN ? Doresc sa demarez un astfel de business si vroiam sa stiu in ce categorie ma pot incadra. ... (vezi toată discuția)
Paleti lemn - ambalaj reutilizabil? ditri ditri Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dvs pentru a lamuri situatia sistemului de declarare a deseurilor de ambalaje conform legii 249/2015. Firma la care lucrez ... (vezi toată discuția)