avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Bună ziua! Am următoarea problema la care v-as mulțumi enorm dacă m-ați îndruma. In urma cu 5 ani a decedat tatal meu. Din motivul ca refuzam sa accept că nu îl mai am, am zis la vremea aceea că nu îmi doresc lucruri materiale de pe urma lui, îl doream pe el, nu am făcut succesiunea. Precizez că sunt singurul lui copil. Acum incepe problema. Mama este foarte bolnava, in spital, mă rog sa fie bine, cu toate că doctorii îmi spun contrariul. In cazul in care, acum o pierd și pe mama, ce trebuie sa fac cu succesiunea. Acum va trebui să fac două?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:49, 8 Ianuarie 2019
Da. La decesul mamei va trebui sa dezbateti succesiunea dupa ambii parinti.
Da, se pot face ambele succesiuni si nu onsa aveti probleme daca sunteti singurul moștenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire mama decedata Adrian Boho Adrian Boho Mama a decedat acum 7 ani si tata nu vrea sa faca succesiunea pe o casa eu fiind singurul copil al lor . Cum il pot obliga pe tata sa faca succesiunea sa pot ... (vezi toată discuția)
Moștenire, succesiune, renunțare succesiune! . Alina Palade Alina Palade Bună ziua, situația sta în felul următor :tatăl meu este decedat, noi suntem doua surori și mama în viață dar ea este cu Avc și este în grija mea, ... (vezi toată discuția)
Succesiune dubla Eugen F. Eugen F. Buna ziua. Tatal a decedat in urma cu 6 luni si a lasat in urma sa un apartament, coproprietate cu mama (care locuieste singura si de care a divortat in urma ... (vezi toată discuția)