avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea concubinajului: ce drepturi are femeia cu care a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea concubinajului: ce drepturi are femeia cu care a stat tatăl meu decedat la bunurile lui?

Buna ziua,tatăl meu a decedat si urmeaza sa facem succesiunea, el a trăit cu o femeie fără să fie căsătoriți, întrebarea mea este concubina tatălui meu are si ea drept la succesiune, de specificat ca in toate actele tatăl meu este proprietar? Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 9 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are nici un drept.
Si nu exista nici o lege a concubinajului.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are niciun drept!
Pe plaiuri mioritice concubinajul nu este asimilat căsătoriei, iar concubinul nu are niciun drept, spre deosebire de soțul supraviețuitor.
8 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Nu exista o asemenea lege si doamna respectiva, LEGAL, nu are niciun drept.
Ma intreb daca MORAL veti intelege daca are sau nu drepturi. Dar morala, de multe ori, nu mai conteaza.
3 din 10 utilizatori consideră
acest răspuns util
Moral, oamenii se căsătoresc, nu trăiesc asa...
Dar asta e alta discutie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pacat ca oamenii nu sunt toti la fel ....... dar asta-i alta discutie . Dar e moral ca fiul sa-si FURE tatal care l-a crescut si l-a facut mare ? Dar cand nu esti in situatie , e usor de comentat . Pacatul este al lui si similar aceeasi situatie .... iar tatal care a decedat , a decedat 90% din vina acestui fiu care l-a FURAT consecutiv vre-o doi ani (asa cum a recunoscut) pentru ca i s-a pus pe inima - inima si asa bolnava de care FIUL nu s-a interesat niciodata . PACAT si de cei care comenteaza si de cel care a furat . Dar la femeia aceea nu se gandeste nimeni ??????

Alte discuții în legătură

Are drept de mostenire? dddro dddro Buna ziua.Mama s-a casatorit cu actualul meu tata cand eu aveam 6 ani.Impreuna au construit o casa in care stau eu cu sotia.Mama a decedat in urma cu 9 ani,iar ... (vezi toată discuția)
Drepturi concubinaj Liulica Gina Liulica Gina Dupa un concubinaj de 20 ani (numai cununie religioasa) ce drepturi are sotul supravetuitor? (vezi toată discuția)
Ce drepturi am munteanu daniela munteanu daniela O cunostinta este casatorita de 6 ani cu un barbat care mai are 4 copii dintro casatorie anterioara toti majori care nu locuiess cu ei.Ea are un copil major ... (vezi toată discuția)