avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pe salariu

Buna ziu voiam sa intreb si eu daca deja am o poprire pe salariu de 50% de catre un executor , alt executor mai poate face poprire pe salariu adica pe cei 50% ramasi din salariu intrucat celui de al 2 lea executor i s=a trimis o adresa prin care i se specifica ca eu deja am poprire de 50% ? C a cel de 2 lea executor refuza sa trimita adresa catre firma ca a fost instiintat ca eu am deja poprire de 50% spunand ca daca el trimite aceasta adresa el cum isi mai recupreaza baniii? ce trebuesa fac sa pot ramane si eu cu 50% din salariu
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2019
tudorolimpia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:58, 8 Ianuarie 2019
Daca sunt 2 popriri cei 50% din salariu ce va sunt retinuti trebuie impartiti la cei doi executori , nu egal ci in functie de suma datorata fiecaruia.
Executorii trebuie să se înțeleagă între ei, și să-și împartă suma de bani care reprezintă maxim 50% din venitul lunar net. De asemenea se poate îndrepta cu executarea și asupra altor bunuri mobile sau imobile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu ion predescu ion predescu un salariat are in prezent 3 popriri. Acestea au venit la societate de la 3 executori diferiti. Salariatul prezinta angajatorului o noua incheiere cu o alta ... (vezi toată discuția)
Executare silita angajat lilyanne lilyanne Am primit la firma o instiintare pentru un angajat cu o hotarare judecatoareasca emisa pe numele unui angajat de la un IFN pentru suma de 2200 lei. Imi ... (vezi toată discuția)
Poprire dubla adi1404 adi1404 Buna ziua, Am o mare rugaminte, daca ma poate ajuta cineva cu o speta legata de popriri. Pe salariul meu sunt deja 2 popriri puse, in contul de salariu se ... (vezi toată discuția)