avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu diferentiat 2019
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu diferentiat 2019

Buna ziua!
1,Am un srl cu cod caen 7111 unde sunt angajati un arhitect, secretara, contabil, femeie de serviciu. Toti salariatii trebuie sa aibe salariul de 3000 lei?
2, Modificarea este aplicabila doar persoanelor fizice care obtin venituri din salarii si asimilate salariilor in baza contractelor individuale de munca si pentru care sunt indeplinite urmatoarele conditii:

A: angajatorii desfasoara activitati in sectorul constructii care cuprind:
I: activitatea de constructii definita la codul CAEN 41.42.43 - sectiunea F - Constructii;
II; domeniile de producere a materialelor de constructii, definite de urmatoarele coduri CAEN:....................si 711.
Vi se pare ca la cod caen 7111 se produc materiale de constructii?

Alte discuții în legătură

Caen 7112 în sfera constructiilor? contact concrest contact concrest Întra în sfera constructiilor o firma cu cod CAEN principal 7112 care executa prestări de servicii în zona instalații în construcții? (vezi toată discuția)
Aplicare oug 114/2018 mihaelabreban mihaelabreban Am o societate de inginerie , CAEN 7112, efectiv obiectul de activitate este proiectare asistata pe calculator ,in domeniul industriei auto .Toti angajatii ... (vezi toată discuția)
Oug 114 art. 66 cosminsalagean cosminsalagean Daca o firma are codul caen 7112 ( activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea ), iar domeniul de activitate este proiectarea tevilor unei ... (vezi toată discuția)