avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... majorare de salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

majorare de salariu

Buna ziua,
Va rog, frumos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta: se poate opera in Revisal si transmite catre ITM, azi 09.01.2019 o majorare de salariu cu data de 03.12.2018, unui angajat?

Va multumesc anticipat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:45, 9 Ianuarie 2019
Sub riscul aplicarii unei sanctiuni contraventionale la un eventual control, puteti opera asa ceva in REVISAL.
Va multumesc si va rog, frumos, daca puteti sa-mi spuneti care este termenul legal de operare a unei modificari in Revisal.

Va multumesc anticipat!
Modificare salariu = 20 de zile lucratoare de la data modificarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal - majorare salariu pana la 27 iulie 2015 elena20152015 elena20152015 Buna ziua, Am si eu nelamurire privind [b]inregistrarea nefacuta in Revisal[/b] a majorarii salariului de la 1 iulie 2015 pana la data de 27.07.2015...din ... (vezi toată discuția)
Act aditional cim inregistrare revisal arlette arlette Buna ziua Rog indrumare la urmatoarea situatie: La data de 01 martie a expirat contractul colectiv de munca.Angajatorul a intarziat invitatia la ... (vezi toată discuția)
Revisal gluten gluten Ce se intampal daca ,am omis ( mi-a scapat ) sa fac o modificare in revisal si-am constatat ,dupa o luna .... Pot sa o fac acum dar cu data cand s-a facut ... (vezi toată discuția)