avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Ce se intampal daca ,am omis ( mi-a scapat ) sa fac o modificare in revisal si-am constatat ,dupa o luna ....
Pot sa o fac acum dar cu data cand s-a facut modificarea?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:34, 19 Noiembrie 2015
Daca nu au trecut 20 de zile lucratoare , puteti sa faceti modificarea in revisal !
tocmai, ca a trecut o luna ...am depasit cele 20 de zile!
O puteti transmite acum , sub riscul aplicarii unei sanctiuni contraventionale angajatorului de catre ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare de salariu monicaghiorghe monicaghiorghe Buna ziua, Va rog, frumos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta: se poate opera in Revisal si transmite catre ITM, azi 09.01.2019 o ... (vezi toată discuția)
Amenda itm de 50000 aurell aurell am o firma de constructii. am angajat 5 oameni. s-au semnat contractele de munca in data de 27.02.2015 vineri. am trimis in revisal luni 02.03.2015 cu ... (vezi toată discuția)
Contract pe zilele din urma Ramoon Ramoon buna seara! revin cu o intrebare: se poate face contract de munca pe zilele din urma? adica sa mi se faca contract din 01.06 daca deocamdata nu am semnat ... (vezi toată discuția)