avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Norme de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Norme de venit

Buna ziua ! In ce data apar noile norme de venit , valabile pentru 2019 ?
Cel mai recent răspuns: Lidia Popa , utilizator 10:23, 29 Ianuarie 2019
Anul trecut le-a publicat pe 15 ianuarie. Deci mai asteptati caci abia au trecut sarbatorile.
Multumesc . Sanatate va doresc .
Au aparut si va rog sa cautati dupa judet la adresa [ link extern ]
Da , le-am vazut din ziua cand s-au publicat . In 2019 sunt diferente mari intre judete la aceste norme . Multumesc domnule George-Neagu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare declaratie unica si plata cass 2019 MariusMarius77 MariusMarius77 Buna ziua Va rog sa ma ajutati daca se poate . Sunt fara venit si sunt nevoit sa imi platesc asigurarea de sanatate pe anul in curs. Am platit in ianuarie ... (vezi toată discuția)
Declaratia 221 venit din exploatarea terenurilor agricole si animale marcelctin marcelctin Buna seara. Ieri am primit de la administratie adresa sa ma prezint la anaf, astazi m-am prezentat si m-au intrebat de ce nu am depus anul trecut declaratia ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit din activitati (online) PetreToader PetreToader Buna ziua, Am o intrebare pentru dvs., imi poate explica cineva cum sta treaba cu impozitul pe venit sau pe niste bani proveniti din activati online? Banii ... (vezi toată discuția)