avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1375 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare nume după divorț
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare nume după divorț

Cum pot sa revin la numele anterior casatoriei? Tocmai ce am divortat.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Diana2356 , utilizator 18:02, 9 Ianuarie 2019
Păi n-ați avut ca și capăt distinct de cerere revenirea la numele avut anterior încheierii căsătoriei?
Nu cunosc termenii folositi de dvs. La pronuntarea divortului s a decis sa revin la numele anterior. Intrebarea mea era , cum procedez acum, merg la politie pt buletin.. ce acte imi trebuie, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nume dupa divort nely32 nely32 Sunt in asteptarea hotararii de divort . Divortul a fost amiabil ,in cerere sotul mentionand ca e de acord ca eu sa imi pastrez numele lui , dar nu am facut ... (vezi toată discuția)
Pastrare numele avut anterior divortului victor1906 victor1906 Ca urmare a actiunii civile intentata de reclamanta , avand ca obiect desfacerea casatoriei prin divort si cu revenirea numelui avut anterior incheierii ... (vezi toată discuția)
Divort ALINACARSTEA ALINACARSTEA Buna ziua. Am terminat cu divortul si la o luna mi-a venit hotararea .M-ar interesa ce inseamna: Definitiva si irevocabila in ceea ce priveste divortul .Cu ... (vezi toată discuția)