avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Loteria bonurilor fiscale
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Loteria bonurilor fiscale

Buna ziua!
Va rog sa-mi clarificati daca bonurile fiscale eliberate de casele de schimb valutar sunt eligibile la loteria bonurilor fiscale.
Multumesc, cu stima.

Alte discuții în legătură

Loteria bonurilor fiscale, bon fiscal respins de anaf CristiCS CristiCS Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema intampinata. Dupa extragerea din 16 octombrie 2016, am depus la sediul ANAF un bon fiscal ... (vezi toată discuția)
Loteria bonurilor, inscriere suma My7 My7 Buna ziua! Am schimbat niste valuta la o casa de schimb valutar, pentru a o valida la loteria bonurilor trebuie sa pun suma valutei sau suma schimbari valutei? (vezi toată discuția)
Loteria bonurilor fiscale maty.aura maty.aura De ce nu sant luate in considerare la Loteria bonurilor fiscale ,bonurile fiscale de la Casele de schimb valutar? Acestea nu sant tot bonuri fiscale? (vezi toată discuția)