avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Concediul medical obisnuit si vechimea in munca ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Concediul medical obisnuit si vechimea in munca ,stagiu de cotizare pentru pensie.

Azi a aparut un articol pe Avocat.net referitor la 8 tipuri de concedii ce constituie vechime in munca pentru pensie.Nu este clar daca si concediul medical obisnuit constituie vechime in munca pentru pensie,din articol se poate intelege ca numai pentru accidente de munca si boli profesionale se ia in calcul perioada ca vechime pentru pensie.Care este situation concediilor medicale obisnuite?

Alte discuții în legătură

Asigurare cas camellia_camy camellia_camy Dupa cate luni de contributie la CAS beneficiem de asigurare ? [b][i]Interventie moderator: [/b]Va rog nu mai scrieti numai cu litere ingrosate, sau ... (vezi toată discuția)
Baza calcul concediu medical cauzat de accident andad andad As dori sa stiu cum se calculeaza baza de calcul a indemnizatiei pentru concediu medical cauzat de un accident de munca, pentru un angajat care a mai avut in ... (vezi toată discuția)
Modificari codul muncii ankka2006 ankka2006 Buna ziua! Am o intrebare. La stabilirea duratei concediului de odihna anual se ia in calcul perioada angajatului aflat in concediu medical (cod 09) ... (vezi toată discuția)