avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... As putea sa dau statul in judecata pentru nivelul de ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

As putea sa dau statul in judecata pentru nivelul de trai sau pentru conditiile din spitale?!

Buna ziua/ Salut.
As avea o nelamurire, avand in vedere faptul ca statul plateste din ce in ce mai multe despagubiri pentru conditiile din penitenciare, eu ca si cetatean al acestei tari, platitor de taxe si impozite, as putea sa dau statul in judecata pentru nivelul de trai sau pentru conditiile din spitale?
Nu esta o intrebare adresata la misto.
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dreptul la petiționare nu vi-l îngrădește nimeni, dar va fi respinsă acțiunea cel puțin ca lipsită de interes.

Potrivit art. 32 alin. (1) lit. d) NCPC, orice cerere poate fi formulată şi susţinută numai dacă autorul acesteia justifică un interes, acesta trebuind să fie legitim, născut și actual, PERSONAL și determinat!
Dar, dupa cum vad eu lucrurile, dovezi ar exista. Din moment ce "cosul zilnic" depaseste venitul meu, nu inseamna ca traiesc la limita "subzistentei"? Eu platitor de taxe si impozite nu ar trebui sa an un trai decent??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de clauza viagera Daniel Firica Daniel Firica Buna ziua! Din discutiile purtate am inteles ca situatia este urmatoarea: Un baiat mosteneste prin testament de la bunica lui un apartament cu clauza ... (vezi toată discuția)
Activitate economica fara autorizatie automtics_rules automtics_rules Buna ziua, am avut ceva venituri din publicitate pe internet pe care le-am declarat la anaf ca si persoana fizica(neautorizata). Mai nou am auzit de la un ... (vezi toată discuția)
Donatie permisa in conditii legale lumi71 lumi71 O SC care este platitoare de 3% impozit pe venituri doreste sa faca donatie (proprietate imobiliara aflata in patrimoniul societatii) unei persoane ... (vezi toată discuția)