avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neplata ratelor din creditul de nevoi personale acordat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neplata ratelor din creditul de nevoi personale acordat

Buna ziua!Daca am un credit de nevoi personale pe care nu l am achitat de circa 3 luni de zile.Cand am incheiat contractul cu banca respectiva nu am girat cu nimic.Automat sunt in baza de date ca "rau platnic" ce ar putea s a mi s eintample in cazul in care nu am posibilitatea sa platesc !Va rog daca ma puteti sfatui! :((
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 20:00, 3 Martie 2010
incercati o refinantare sau reesalonare a ratelor. altfel ,veti fi executat silit- asta presupunand ca la aceasta datorie sa se adauge si cheltuieli de executare. daca nu aveti bunuri personale, va vor pune poprire pe salariu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante la credite ipotecare Nony1902 Nony1902 Buna seara. As dori sa aflu ce \"inseamna\" o executare silita a unui credit ipotecar. Mai exact, am un asemenea credit prin care mi-am achizitionat o locuinta ... (vezi toată discuția)
Ce se intampa daca nu platesc rata in intregime? Ramona4737 Ramona4737 Buna ziua .Am un credit de nevoi personale rata este de 1100 lei Am intrat in maternitate si cu 2 copii numi mai permit sa platesc toata rata.Daca platesc doar ... (vezi toată discuția)
Executare silita TRANSLATOR TRANSLATOR Buna ziua , Am contractat in anul 2008 un credit de nevoi personale in cuantum de 18.000 euro . Nu am fost rau platnic pana anul acesta . Datorita unor ... (vezi toată discuția)