Buna seara,
In cazul unui partaj vor fi luate in considerare toate aceste cheltuieli facute de sotul dvs. cu precizarea ca trebuie sa faceti dovada acestor cheltuieli, precum si a faptului ca dvs. ati realizat venituri mai mari in timpul casatoriei si ati avut o contributie mai mare la dobandirea bunurilor comune.
In aceste conditii, dvs. veti obtine o cota parte mai mare din bunurile comune, proportional cu contributia avuta la dobandirea acestora.
Asa cum v-am precizat in mesajul anterior, apartamnetul este bun propriu si, in conditiile in care, sotul nu a participat cu nimic la plata ratelor pentru achizitionarea apartamentului respectiv, nu are nici un drept de creanta impotriva dvs.
costica_ioana a scris:
Mulțumesc frumos!
Am vrut să știu dacă la calcularea contribuției și a cotei din masa partajabilă se ține cont și de faptul că soțul meu a avut în întreținere un copil minor, adică pentru acesta s-au cheltuit bani pentru întreținerea lui la liceu, apoi la facultate, dacă în timp ce eu am achitat locuința el nu poate face dovada că a contribuit, deoarece în primul rând el nu a avut atunci servici și mai avea și credite de achitat luate înainte de căsătorie. când l-am ajutat cât am putut....și copil în întreținere. In concluzie, dacă eu sunt avantajată sau nu la partaj.