avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Pt a beneficia de indemnizație creștere copil trebuie sa fi avut lucrate 12 luni fără întrerupere ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 14 Ianuarie 2019
Perioada eligibila pentru dvs este decembrie 2016 - noiembrie 2018.....

perioade acoperite
decembrie 2006 - august 2017 (9 luni)
februarie 2018 - noiembrie 2018 (10 luni)
total 19 luni

scuze de eroare. am avut impresia ca pe 03.01.2018 ati incetat c.i.m.

Beneficiati de indemnizatie.
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
M-am edificat și va mulțumesc pt confirmare. Acum este extrem de clară situația.
Cu respect .
Care este termenul legal de depunere al dosarului de indemnizație ? In cât timp după terminarea concediului postnatal ?
Mulțumesc .
Pentru a primi indemnizatie incepand cu ziua urmatiare celei in care a incetat concediul de maternitate , trebuie sa depuneti dosarul în termen de 60 de zile lucrătoare de la acea dată.

Indemnizatia se primeste de la data depunerii cererii, pentru cazul în care cererea a fost depusă peste acest termen.
As dori sa știu dacă nu am cerut indemnizația pt maternitate, însă am luat concediul postnatal , pot depune dosarul pt acordarea indemnizației de creștere copil ?
Și ce termen am sa depun dosarul ?

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Flavia 2017 Flavia 2017 Buna ziua! Sunt insarcinata in 6 saptamani, urmand ca nasterea sa aiba loc la inceputul lunii mai 2018. Intrebarea ar fi daca pot obtine indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Condiții acordare indemnizație creștere copil buz_oianu buz_oianu Buna seara! În cazul în care perioada minima de cotizare de 12 luni din cele 24 anterioare nașterii, este formata din perioade fara continuitate ( cu ... (vezi toată discuția)
Voi mai beneficia de indemnizatie? Marisssa Marisssa Buna ziua! Am lucrat 5 ani intr-o companie pana la data de 14 aprilie 2017.Apoi mi-am dat demisia si am plecat din tara.M-am reintors in tara si am ramas ... (vezi toată discuția)