avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Mie mi se pare un abuz ca soția unui debitor, care nu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Mie mi se pare un abuz ca soția unui debitor, care nu este proprietară a imobilului, să fie terorizată cu poprirea salariului lunar

Dacă soția nu e trecută în actul de proprietate, Executorul Judecătoresc poate să-i pună poprire pe salariu, știind că doar eu sunt proprietar al apartamentului ?
Mie mi se pare un abuz dacă soția unui debitor nu este proprietară a imobilului, să fie terorizată cu poprirea salariului lunar. Dacă eram în divorț, ea putea să-i facă plângere Executorului pentru hărțuire psihologică.
Ultima modificare: Luni, 14 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: flory_mr , utilizator 01:07, 9 Septembrie 2019
Aștept un răspuns la postările mele, care dovedesc faptul că în speța mea e vorba de o mare eroare judiciară, mai ales d.p.d.v. contabil, știind că după câteva calcule sumare, am găsit rapid dovada precum că falsa restanță a noastră de ... 46 de lei, era, de fapt, o datorie a celor care conduc ilegal A.P. nr. 71 din Brăila, în sumă de ... 33 de lei, și astfel putem dovedi clar că s-a încălcat legislația din domeniul Executărilor Silite, deoarece SUMELE IMPUSE ILEGAL NOUĂ ÎN ACEA SENTINȚĂ DEFINITIVĂ DIN 2016, NU SUNT CERTE, LICHIDE ȘI EXIGIBILE - DATORIA RESTANTĂ E(RA) DE - (minus) 33 DE LEI, ADICĂ NOI ERAM CREDITORII, NU A.P. NR. 71 DIN BRĂILA !
Pentru a vedea minunea, vă rog să recalculați și dvs. sumele de pe listele de plată ale A.P.71, din această așa-zisă Expertiză Contabilă Judiciară, în care așa-zisa Expertă Contabilă B.A. nu a reușit să facă nici calcule elementare, de clasa a 2-a (VEDEȚI NOTELE ȘI CALCULELE MELE REALE, CU LITERE ȘI CIFRE SCRISE CU ALB SAU GALBEN PE FOND NEGRU SAU ALBASTRU): [ link extern ]
Rog pe toți forumiștii să posteze aici, să-mi spună dacă aberez sau nu, știind că eu am recalculat totul luând sumele aflate pe listele de plată originale ale A.P.71 Brăila, aflate chiar la dosarul cauzei - DATORIA ERA, ÎN REALITATE, A A.P.71, iar acea sentință contabilă definitivă a fost total ilegal calculată !
Ultima modificare: Duminică, 27 Ianuarie 2019
flory_mr, utilizator
Nu va ajuta cu nimic daca va dam dreptate sau nu, conteaza ce puteti sa mai faceti in faza asta si va recomand cu caldura sa mergeti la un avocat.. pana nu va treziti cu casa scoasa la licitatie si dvs ii tot dati cu aia 46 de lei..
Sper că ați consultat acea așa-zisă Expertiză Contabilă Judiciară, care e cheia Contestației la Executare Silită ... ba mai mult, sentința contabilă definitivă din dosarul intentat abuziv de șefii ilegal aleși ai Asociației noastre, a fost trimisă la Curtea de Apel Galați, pentru Recurs, văzându-se foarte multe încălcări de proceduri juridice civile.
Dacă dvs. citeați rapid și cu atenție ceea ce scrie în acea lucrare de Expertiză Contabilă jenantă și ilegală, observați (mai ales ceea ce am scris și re-calculat eu, cu fonturi albe și galbene, pe fond negru) că în realitate, sentința contabilă finală e(ra) de ... - (minus) 33 de lei (datoria de bază era a A.P.71 - penalizările oricum sunt total ilegal calculate, încălcând clar Legea 230/2007, art. 49, alin.1).
Sunt curios ce va zice Instanța care va judeca și Contestația la această ilegală Poprire pe salariu și la ilegala Executare Silită, când va vedea din calcule rapide, că datoria era a A.P.71 cu 33 de lei (sumele din Executare Silită nu sunt deloc certe, lichide și exigibile).
Chiar dacă nu vor să constate faptul că Expertiza Contabilă a fost total ilegal calculată, am pregătit deja o acțiune în civil, dar și în penal (așa m-au sfătuit mai toți Experții Contabili găsiți pe grupurile specializate de pe Facebook, uluiți și ei de faptul că penalizarea era de ... 19 ori mai mare ca restanța) !
Și mai grav e faptul că și eu am o sentință definitivă câștigată pe 14.02.2017 (fără a avea vreun avocat, în timp ce șefii A.P.71 au adus 3 avocați), cu obiectul de Nulitate Absolută a hotărârilor Adunării Generale din 30.05.2015 (se vor anula retroactiv și actele șefilor ilegali ai A.P.71 (și contractele lor, fiind acte subsecvente A.G. ilegal convocate), dar se vor storna și sumele cerute ilegal, bazate pe un proces verbal anulat de 4 judecătoare din 2 Instanțe).
Nu cumva e obligația aceleiași Executoare Judecătorești să execute Titlul Executoriu din acea sentință definitivă dată în favoarea mea pentru a se anula actele juridice ale A.P.71 și ale șefilor ilegali ai acesteia ? Astfel, am obligat-o (printr-o cerere trimisă Vineri, 25.01.2019) să aplice mai întâi sentința definitivă din procesul câștigat de mine, și apoi să mai aplice, dacă mai are ce, sentința aceea contabilă unică în lumea Justiției, în care debitorul se transformă, de fapt, în creditor !
Vedeți doar ultima pagină (dispozitivul sentinței de anulare a actelor A.P.71, care se va aplica retroactiv) din sentința definitivă dată la Apel în favoarea mea și a mamei mele, de anulare a hotărârilor Adunării Generale ilegal convocate din data de 30.05.2015: [ link extern ]
REPET: până acum am câștigat procese și fără avocat, având la bază articolele de legi încălcate grav de falșii șefi ai Asociației noastre „mamut”, cu 458 de proprietari ce locuiesc în 9 blocuri și 28 de scări, la distanțe mari unele față de altele. Am prea multe probe pentru a mai angaja un avocat, care, poate, nu va arăta și nu va spune tot ce știu și dețin eu, ca probatoriu extrem de clar pentru a dovedi chiar faptele penale ale celor care ne-au dat în judecată ilegal, știind că nu noi eram debitorii, ci ei !
Mai vreau să știu dacă ați mai auzit ca într-un proces de Executare Silită, la final să se dovedească faptul că debitorul era, de fapt, creditor, după aplicarea legislației și refacerea calculelor legale.
Dacă doriți o analiză juridică a raportului de expertiză trebuie să mergeți la un avocat care cu raportul în față vă poate consilia juridic contra cost. De la avocatul consultat puteți afla și calea de urmat.

Aici pe forum puteți accesa butonul verde "vreau să contactez un consultant" și vă puteți alege, contra cost, avocatul dorit, dacă acesta este disponibil.
Asta-i culmea ! Ce Expertiză să mai fac, odată ce am dovedit că Expertiza Contabilă Judiciară din dosarul intentat în 2014 de șefii A.P.71, a fost total ilegal calculată (în loc de 46 de lei restanță, datoria rezultată din re-calcularea Expertizei aceleia jenante, ar fi a A.P.71, în valoare de 33 de lei) !
Se vede că n-ați citit ce am scris acolo cu fonturi albe sau galbene, pe fond negru, să vedeți calculele ilegale ale așa-zisei Experte Contabile - calcule de clasa a 2-a, total eronate.
În cazul ăsta, ce mai e de făcut ... chiar nimeni nu poate să dea o soluție, mai ales că pe Forumul avocatnet.ro avem foarte mulți avocați și juriști, plus alți useri care au mai avut probleme de acest gen (de fapt, cazul meu e unic) ?
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2019
flory_mr, utilizator

Alte discuții în legătură

Vedeți această așa-zisă expertiză contabilă judiciară total ilegal calculată, care a compromis total un dosar în care restanța finală era de ... 46 de lei flory_mr flory_mr Vedeți această așa-zisă Expertiză Contabilă Judiciară total ilegal calculată, care a compromis total un dosar în care restanța finală era de ... 46 ... (vezi toată discuția)
Dacă pârâții refuză să se prezinte la proces după 7 citații, instanța e obligată să dea o sentință favorabilă reclamanților ? flory_mr flory_mr Eu și soția mea avem încă din 2019 un proces în care contestăm o Executare Silită ilegală, știind că noi nu am avut absolut nicio datorie de bază ... (vezi toată discuția)