Buna seara! in urma unui concubinaj am un Copil de un an si Jum. Am locuit cu tatal copilului in apartamentul lui personal dar pt ca a fost violent, a fost evacuat in urma unui ordin de Protectie atat Pt mine cat si pt minor, ramand doar eu si copilul in locuinta. Am Cerut in instanta Stabilirea domiciliului la mine si pensie alimentara . Deocamdata Insa Nu am unde Sa ma mut, sunt in concediu de crestere a copilului si Nu pot face credit , si Nu imi permit Sa platesc Chirie . Tatal copilului Nu are venituri legale. Am sanse astfel Sa primeasc Custodie exclusiva Daca eu Raman in apartamentul lui? Deci el a fost violent, am si certificate medico legal de 40 zile, am av ordin de Protectie atat eu cat si copilul, plus ca el Nu are venituri . Eu am venit Insa Nu am locuinta deocamdata...va Multumesc!
Buna seara,
Inteleg ca aveti avocat.
Luati legatura cu el.
Nu cred sa primiti exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti ci doar stabilirea domiciliului minorului la dumneavoastra.
Custodie minor
jana orascu
cum pot obtine custodia unui minor de 4 ani daca sotul e agresiv si violent si intentionez sa divortez ? E mai bine sa raman in domiciliul comun sau sa iau ... (vezi toată discuția)