avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie exclusivă
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie exclusivă

Buna seara! in urma unui concubinaj am un Copil de un an si Jum. Am locuit cu tatal copilului in apartamentul lui personal dar pt ca a fost violent, a fost evacuat in urma unui ordin de Protectie atat Pt mine cat si pt minor, ramand doar eu si copilul in locuinta. Am Cerut in instanta Stabilirea domiciliului la mine si pensie alimentara . Deocamdata Insa Nu am unde Sa ma mut, sunt in concediu de crestere a copilului si Nu pot face credit , si Nu imi permit Sa platesc Chirie . Tatal copilului Nu are venituri legale. Am sanse astfel Sa primeasc Custodie exclusiva Daca eu Raman in apartamentul lui? Deci el a fost violent, am si certificate medico legal de 40 zile, am av ordin de Protectie atat eu cat si copilul, plus ca el Nu are venituri . Eu am venit Insa Nu am locuinta deocamdata...va Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Quart , utilizator 09:35, 13 Ianuarie 2019
Buna seara,
Inteleg ca aveti avocat.
Luati legatura cu el.
Nu cred sa primiti exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti ci doar stabilirea domiciliului minorului la dumneavoastra.
Custodia exclusiva se obtine foarte greu.
Dacă aveți avocat o sa va explice.

Veti obtine copilul probabil.dar va fi greu.
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor jana orascu jana orascu cum pot obtine custodia unui minor de 4 ani daca sotul e agresiv si violent si intentionez sa divortez ? E mai bine sa raman in domiciliul comun sau sa iau ... (vezi toată discuția)
Divorț cu copil sugar Malym Malym Doresc să divorțez de soț, deoarece acesta este violent fizic cu mine. Avem o fetiță de 6 luni, care se sperie și plânge căci a început să ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului Anonim098 Anonim098 Poate obține o mamă custodia unei fete minore dacă se află în concubinaj cu tatăl fetei și mama are urme de la tăieturi pe mana și pe picior? (vezi toată discuția)