Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Am 3 copiii minori pentru care dețin o hotarare judecătorească in care este menționat că domiciliul acestora este la mine ca mama si exercitarea drepturile le dețin exclusiv dar tatal are dreptul sa viziteze copiii o data pe luna, este obligat să plătească o pensie de întreținere ptr fiecare copil si acesta nu respectă această obligație . De 3 ani nu si-a dat interesul deloc fata de copiii. Acum are buletinul expirat din martie 2018 ,am inteles ca nu poate să-l faca deoarece nu are certificatul de nastere al copiilor . I-am trimis un exemplar cu hotărârea judecătorească deoarece el nu la primit din cate stiu... Intrebarea mea este daca se hotărăște să vină să-și vadă copiii pot sai refuz acest drept pe motiv că nu a plătit obligațiile judecătorești și pana in acest moment nu la interesat de ei?
De ce ati face asta, ce sperati sau credeti ca obtineti ?
Nu credeti ca s-ar bucura copiii sa isi vada tatal ?
Nu stiu daca e cazul sa va faceti griji ca ar veni, ce sa il apuce dupa 3 ani?
Unde e plecat, in ce tara?
Copiii nu mai stiu nimic de el,nu il mai tine minte deoarece au avut vârste foarte mici...cel mai mare copil avea 5 anișori la acel moment. Ar putea sa ne caute acum doar din orgoliu,răzbunare sau a face rau. Am fost căutata in noiembrie 2015 doar ptr ai inapoia 300 de euro pe care ia trimis pentru copii. A fost plecat din 16 ianuarie 2015 in Anglia,acea zi a fost ultima in care a vazut copiii...legatura sa rupt din cauza ca el nu avea interesul față de creșterea copiilor,foarte greu obțineam sa trimita 50 £ la o lună-doua. Custodia exclusivă am primit-o dovedind prin sms-uri de amenințare și martori care a confirmat că era o persoană violentă si cat a fost lângă noi de creșterea copiilor m-am ocupat in mare parte eu,el plecând mereu pe la "prieteni". Financiar eram ajutată de părinți iar el lucra pe unde apuca si nu aducea mereu acasă cele necesare.
Dreptul familiei
gabor elena
am doi copii minori in intretinere rezultati in urma unei relatii de concubinaj.tatal lor nu plateste pensia alimentara deoarece nu am deschis nici un proces ... (vezi toată discuția)