avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
LIVE, ACUM (498 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune teren

Buna, Are bunica mea un teren la care nu s-au mai făcut modificări în cartea funciara de mai mult de 50 de ani. In carte sunt neamuri că verișori de-ai bunicului, bunicul, etc. Indiviziunea terenului (dacă e corect terenul), nu e făcută. Totul e la gramada. Multi din CF nici nu mai trăiesc. Impozitul îl plătește pe o suprafață din CF fără număr topografic.
Întrebarea mea este cum pot sa fac succesiune pe mine, excluzând notar la care trebuie adunate toate persoanele moștenitoare?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:09, 13 Ianuarie 2019
Buna seara,
Daca nu la notar atunci in instanta.
A treia cale nu exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dificultate eliberare cf CatalinN93 CatalinN93 Buna. Ma confrunt cu o problema in a face o intabulare. Va prezint problema pe scurt si sper concis: bunica detine un teren de 4200mp cu casa, anexe, etc. Am ... (vezi toată discuția)
Patru frati cu certificate de mostenitori pe care scrie ca pamantul ... Ingheta Ingheta Patru frati cu certificate de mostenitori pe care scrie ca pamantul ramas de la mama lor se imparte in cote egale Intre timp s au facut masuratorile gratuite ... (vezi toată discuția)
Donatie, iesire din indiviziune, cadastru Adriana68 Adriana68 Detin impreuna cu alti doi verisori o casa si un teren. Acestea sunt pe numele parintilor nostri. Nu este facut cadastru si intabularea. Unul din verisori ... (vezi toată discuția)