avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Patru frati cu certificate de mostenitori pe care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Patru frati cu certificate de mostenitori pe care scrie ca pamantul ...

Patru frati cu certificate de mostenitori pe care scrie ca pamantul ramas de la mama lor se imparte in cote egale
Intre timp s au facut masuratorile gratuite lde la primarie si o persoana de acolo spune ca pamanturile sunt intabulate
Acum situatia este urmatoarea:toti fratii au decedat.unul dintre copii al unuia dintre frati a facut succesiunea si s a dus sa vada dacactrebuie masurat de topograf sau nu in vederea rezolvarii cu actele si sa devinavproprietar pe ce i se cuvine tatalui lui dupa bunica.
Pe langa mai sus mentionatele la primarie i s a mai spus si ca un alt copil verisorul lui a revendicat terenul.dar verisori in total sunt zece.de ce la primarie ca si mostenitor ectrecut doar unul fiind motenitorul unui a din cei patru frati si restul nu?ceilalti verisoori nu au renuntat la mostenire niciunul
Acum la primarie sustin ca trebuie sa demonstreze si cel care a inceput duccesiunea acum ca e mostenitor insa notarul spune ca nu poate sa i dea certificatul de mostenitor pana nu intabuleaza pamantul.dar nu l poate ca e revendicat de altcineva;adica cum vine asta?pe el il intereseaza doar partea care i se venea tatalui dupa bunica insa la primarie spun ca ammbii verisori au cerut acelasi teren cum e posibil?daca fiecare din ei sr trebui sa aiba o cota parte?cum au doi aceasi bucata?si ceilalti verisori de ce nu apar pe nicaieri?

Alte discuții în legătură

Succesiune galileo43 galileo43 Recent a decedat un verisor , care nu are copii,nu a fost casatorit,nu are frati,deci fara testament ar fi mostenitori verisorii,care nu sant putini,deja au ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa verisor marius_wiz marius_wiz Buna ziua Speta in cauza ar fi : am un verisor mult mai in varsta de gradul 2 care nu are copii, frati sau parinti din pacate. El mai are doi verisori de ... (vezi toată discuția)
Dupa 25 ani , am aflat ca nu am fost inclusa intr-un titlu de proprietate tache.claudia tache.claudia Tatal meu este decedat din 1982.Dupa 1990 cand s-au dat acele legi cu retrocedarea pamanturilor rudele din partea tatalui au demarat formalitatile pentru a ... (vezi toată discuția)