avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Executare granituire
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Executare granituire

Am o hotărîre judecătorească definitivă la o granituire.
Vecinul cu care eram in proces a introdus executarea silită a granituire obligindu-ma sa plătesc taxa de executare la executorul din oras lucru pe care l-am facut la începutul lunii decembrie, anul trecut.
Mi s-a comunicat sa astept ca mi se comunica prin posta data la care vă avea loc granutuirea ,eventual sa comunic data si cadastristului a fi si el prezent pentru a face cadastru tarlalei.
Problema este ca a trecut cîteva săptămani si nu au venit .Am intrebat la executor cind vor veni la care ei mi-au raspuns ca le pun termene,ca vor veni cind vor voi ei.
Întrebarea mea este care este termenul la care se răspunde la cererea de executare a granituiri din momentul plății taxei (procedurii),sau trebuie ales un alt executor.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:26, 14 Ianuarie 2019
Efectuarea masuratorii si convocaerea partilor se face de catre expert in functie de incarcarea cu lucrari a acestuia, in ordinea primirii desemnarii de la executori din toata tara.
Aceiasi experti efectueaza si expertize topo fiind desemnati de parchete si judecatorii din toata tara.
Cand fiecare tribunal din toate judetele tarii va avea experti suficienti pentru toate domeniile/ specializarile de expertiza si expertii/ specialistii tehnici judiciari vor efectua expertize doar in judetul de domiciliu se va putea discuta despre un termen.
Nu aveti alta solutie decat sa asteptati convocarea la granituire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel la lamurire/completare hotarare; executare granituire just_me_12345 just_me_12345 Buna ziua!Am cateva intrebari, daca sunteti amabili sa ma ajutati, va rog:) 1.Daca o hotarare e relativ neclara, iar eu as cere \"indreptare, lamurire, ... (vezi toată discuția)
Zid comun? jon_ion jon_ion buna ziua! Sunt in proces cu un vecin pentru granituire,in care el revendica un perete care desparte cele doua proprietati in acelasi timp acel perete fiind si ... (vezi toată discuția)
Citarea la expertiza sandry sandry buna ziua va rog sa ma ajutati la rezolvarea urmatoarei probleme. într-un litigiu pentru care s-a dispus realizarea unei experize la fata locului, expertul ... (vezi toată discuția)