avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... condamnare.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

condamnare.

buna seara. as dorii sa pot fii informat cu privire la o speta. am fost condamnat in prima instanta la 1an si 6 luni de inchisoare cu executare pentru conducere fara permis, am un rest de pedeapsa din anul 2007 de 386 de zile(coada). cum se procedeaza in cazul acesta? in mandatul de executare mi se va da prin adunare sau...?cum se procedeaza in continuare...... am vreo sansa la apel?
Dati mai multe amanunte de prima condamnare.
Ultima modificare: Luni, 14 Ianuarie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie peste 0.80 razvan81 razvan81 salut,ma numesc razvan si tocmai trec printr-o problema cu alcoolul la volan problema mai veche a mea.in 2004 mia fost anulat permisul de conducere pentru ... (vezi toată discuția)
Contopirea pedepselor dalikan dalikan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema foarte urgenta. Am o cunostinta care a fost condamnata in anul 2012 luna mai la 6luni cu suspendare pentru ... (vezi toată discuția)
Conducerea autovehiculului sub influenta bauturilor alcoolice; recidiva siacobici siacobici este vorba despre fratele maeu care este recidivist.A fost arestat pt.lovitura cauzatoare de moarte si a primit 6 ani jumate,in 2002.In 2005 a fost eliberat pt ... (vezi toată discuția)