avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... garantie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

garantie

Buna ziua, asi avea nevoie de un sfat . Am cumparat de la o firma din Roamania un tobogan mare in valoare de 3.500 Euro cu o garantie de 12 luni, dar dupa 2 luni toboganul sa rupt deja in mai multe locuri. Am vobit cu firma de la care am cumparat si ei mi-au zis ca chiar daca e in garatie trebuie sa il trimit la Bucuresti pentru reparatie ( firma mea e din Harghita ) si astfel ca vreo 4 zile eu raman fara , astfel imi afecteza spatiul de joaca deschis. Fara tobogan eu nu pot deschide . Asi dorii sa stiu daca ei nu au dat mai multe informatii cand mi-au dat garatia ce asi putea face ? Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Garantie conformitate 449/2003 daniel_andrei1978 daniel_andrei1978 Buna ziua, Am achizitionat in luna august un auto SH prin intermediul unei firme din Bucuresti. Autovehiculul a fost adus (cumparat) de aceasta firma din ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am solicitat o reparație la o mașină de spălat ... Ig_Florentina Ig_Florentina Bună seara, am solicitat o reparație la o mașină de spălat în garanție, după o lună de zile au reușit sa trimită pe cineva sa schimbe piesa defectă ... (vezi toată discuția)
Pentru reparatii electronice se da garantie? mitza85 mitza85 Buna seara, am si eu o problema, daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns. Am dus recent o tableta cu mufa de alimentare rupta la un service de reparatii. Cei ... (vezi toată discuția)