Totalul venitului brut realizat (in care intra si ore suplimentare bonuri etc) pe ultimile 6 luni de zile este de 14817 . Mai exact noiembrie 2238, oct 2378, sept 3259, aug 4000 , iulie 2669, iunie 2732 . Sunt pe risc din 20 noiembrie dar calculu riscului pe decembrie mi se pare extrem de putin comparativ cu asteptarile si am primit tot felul de explicati DAR NICI UNUL LA FEL.Ma puteti ajuta sa vad daca am calculat bine si am dreptate ?Va rog din suflet.
Multumesc frumos de raspuns dar pe mine m-ar interesa exact pentru riscul maternal . Si m-ar interesa exact cat se scade Cas . De aceea as dori un calcul de specialitate ca sa pot compara cu ceea ce este efectiv pe fluturas. Din cate am citit in lege valoarea este de 10.5 % din cei 35 % din suma de 3132. Si nici decum de 25 % ca si cum nu as fi pe risc. Si vreau sa stiu daca gresesc si unde . De aceea as dori daca este cineva binevoitor sa imi arate un calcul efectiv actualizat la noile prevederi. Multumesc anticipat.
Calcul eronat cm
cezy
Buna seara,
Va rog sa ma ajutati sa calculez salariul net pt luna ianuarie 2018 in care am fost in CO 1 zi si am avut 4 zile CM in perioada 26-31.01.2018,cod ... (vezi toată discuția)
Calcul cm
cezy
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati sa calculez salariul net pt luna ianuarie 2018 in care am fost in CO 1 zi si am avut 4 zile CM in perioada 26-31.01.2018,cod ... (vezi toată discuția)