avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in munca

Arhiva de la Fabrica Tricodava din București,unde am lucrat între ani 1972 -1975 la secția circulare și apoi la universale,vă mulțumesc mult.Aceasta perioada îmi este necesară la calcularea.pensiei.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 16 Ianuarie 2019
Incercati la firma S.C. ARHIVARE DOCUMENTE S.R.L. pentru Tricodava București (nu și Trico-Prompt).

Contact
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautare de adeverinte ,pe unde or fi firmele teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)
Arhiva mobins sa bucuresti neaguvasile neaguvasile Poate sa ma ajute cineva sa-mi spuna cum pot intra in posesia unei deverinte de la loul de munca de la fosta fabrica de mobila din Bucuresti,sector 6, pentru ... (vezi toată discuția)
Obtinere grupa munca zbrancav@yahoo.com zbrancav@yahoo.com adresa IMGB DOSAN GRUP de unde as putea obtine vechimea cu privire la grupa de munca. va multumesc. (vezi toată discuția)