avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un caine care terorizeaza...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un caine care terorizeaza...

Locuiesc la casa avand curtea separata de cea a vecinilor cu un gard din plasa foarte subtire si nu foarte inalt . Acestia din urma au un caine ciobanesc german pe care il tin liber si care pur si simplu ma terorizeaza pe mine si familia mea, deoarece cand iesim in curte ne urmareste fiecare pas latrand puternic si amenintand sa rupa gardul. Nu putem sta la aer, nu putem face nici un lucru casnic din cauza lui, in plus mi-e frica pentru copii ca nu cumva cainele sa rupa sau sa sara gardul. Am discutat cu vecinii, i-am rugat sa-l lege,dar ne rad in nas. Mentionez ca nu am intaratat cainele ba chiar il ignoram, dar degeaba. Suntem in culmea disperarii!!! #-o. Va rog ajutati-ma cu un sfat,exista vreo lege in acest sens ?? Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2009
jmih, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters74561 , utilizator 13:32, 17 Noiembrie 2009
Sesizati politia, vor sti ei ce masuri sa ia.
puteti incerca sa construiti un gard mai solid, fara spatii prin care sa vedeti cainele.
tot singura varianta este sa actionati cu politia comunitara.
Acest caine nu face parte din cei prevazuti de OG nr. 55, deci legislatia este defectuasa, asa ca mai bine puteti incerca sa construiti un gard mai solid, inalt si fara spatii prin care sa vedeti cainele.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii Ami98 Ami98 Buna seara. Ma confrunt cu o problema zilnica in privinta vecinilor. Locuiesc in Popesti-Leordeni, langa un bloc construit de un dezvoltator la distanta de 1m ... (vezi toată discuția)
Unde reclam un vecin cu prea multi caini? AlexandruDumitru AlexandruDumitru Buna seara! Acum 3 ani, fostii mei vecini au vandut propietatea lor unor oameni care au decis sa se mute in zona rurala. In momentul in care s-au mutat acesti ... (vezi toată discuția)
Cainele vecinului intra in curtea mea Anastasia gar Anastasia gar buna ziua, situatie simpla, stau la casa, mediu rural, vecinul meu are un caine ce mereu intra pe proprietatea mea. Am facut singura gard din panou sudat, ... (vezi toată discuția)