avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... NUMAR APARTAMENT IN VILA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

NUMAR APARTAMENT IN VILA

Pentru prima inregistrare a apartamentului, OCPI a respins cererea deoarece in actul de vanzare cumparare (in baza legii 112/1996) nu este trecut numarul de apartament. Imobilul are trei apartamente proprietate privata, doua la mezanin si unul la etaj. Eu am numarul trei la adresa postala iar imobilul are numar stradal 11. Pentru ce este necesar numarul la Cartea funciara?
multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2019
Ileana Oprea, utilizator

Alte discuții în legătură

Inscriere numar apartament la cartea funciara alina72 alina72 Am cumparat un apartament intr-un bloc, apartament ce a rezultat din dezmembrarea unei proprietati mai mari.Apartamentul are numarul 13, era pe usa , trecut pe ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare adresa imobilului incompleta andrei_rosu23 andrei_rosu23 Buna ziua, Va rog frumos sa imi dati un sfat in urmatoarea speta: parintii mei au achizitionat un imobil in 1996,iar in contractul de vanzare cumparare la ... (vezi toată discuția)
Rectificare cartea funciara monica_n monica_n Buna ziua, Ma confrunt cu o problema destul de delicata (zic eu) si de aceea va deranjez cu rugamintea de a ma ajuta. De curand, am aflat in mod intamplator ... (vezi toată discuția)