avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reluare activitate de colaborare dupa CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reluare activitate de colaborare dupa CCC

Buna ziua, am avut o perioada de colaborare in care am nascut primul copil, am reluat activitatea si am nascut al doilea copil. Dupa primul copil s-a realizat un alt contract de colaborare, intrucat pe perioada indemnizatiei la primul copil, activitatea a fost suspendata de la Registrul Comertului. Dupa ce am nascut al doilea copil, s-a realizat rezilierea celui de-al doilea contract de colaborare. Exista vreun drept in lege care acodra posibilitatea reluarii activitatii dupa CCC, intrucat exista un contract valid.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 23 Ianuarie 2019
Contract de colaborare sau contract de munca ?
In ambele cazuri a fost contract de colaborare.
Legislatia cred ca se refera la cei cu contract de munca ... insa intrebati la ANPIS - Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcere la munca din concediu crestere copil Catalin_Smaranda Catalin_Smaranda Buna ziua, Momentan sotia se afla in concediu de crestere copil (CCC) pentru 2 ani. Contractul de munca este suspendat. Intrebari: 1. Sotia poate sa ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului delia3 delia3 Tatal beneficiaza de indemnizatie pt. cresterea copilului daca realizeaza venituri din agricultura? mai exact are un pfa si pe baza declaratiei 221 ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia atat de indemnizatia de crestere a copilului cat si de venituri din contract de proiecte europene? rasuhu rasuhu Buna ziua, Am un contract individual de munca incheiat pe perioada nedeterminata si in cadrul aceleiasi institutii mai am un contract individual de munca pe ... (vezi toată discuția)