avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1261 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuieli deductibile pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuieli deductibile pfa

Cum pot face dovada cheltuielilor de protocol pfa, va rog?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:48, 19 Ianuarie 2019
Aici trebuie sa includeti doar acele cadouri oferite sau servicii prestate unor parteneri sau potențiali parteneri de afaceri, în vederea consolidării relațiilor comerciale cu aceștia sau dezvoltării unor relații de afaceri noi.
Deci acele cadouri (produse sau servicii) oferite sunt achizitionate pe pfa cu factura si chitanta sau bon fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masa festiva zi onomastica angajati iuli-ana iuli-ana Patronul a decis ca firma sa organizeze o masa festiva pentru ziua onomastica a fiecarui angajat. Se cumpara produse alimentare si se organizeaza masa in ... (vezi toată discuția)
Acte contabile pfa laurabaciu laurabaciu Buna ziua, am un pfa in sistem real pe partea de intermedieri in comertul cu produse cosmetice (oriflame) si de curand am deschis un punct de lucru pt ... (vezi toată discuția)
Decontare curs de calificare in vederea înființării pfa Helly Helly Buna ziua, As dori sa stiu daca exista posibilitatea deducerii costului aferent cursului de calificare urmat in vederea înființării PFA avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)