In primavara anului 2017 am radiat ii-ul pe care il detineam. din pacate masina ce era achizitionata pe aceasta intreprindere individuala nu a fost trecuta pe persoana fizica si a ramas in proprietatea ii si dupa radiere. de accea , pe talonul masinii apare ca proprietar ii-ul, la fel si la serviciul de impozite. ce pot face acum, dupa radierea masini pentru a o putea trece pe persoana fizica? Exista vreo lege care sa spuna ca patrimoniul ii ramane in posesia persoanei fizice dupa radiere? in prezent, pentru rezolvarea problemei, cei de la impozite ma trimit la cei de la registrul comertului iar acestia dau din umeri si ma trimit la impozite.....
Buna ziua
Am aceeasi problema doar ca eu am ramas pe II cu teren agricol (terenul a fost cumparat in anul 2010 pentru a indeplini cerintele unui proiect). Am fost la Registrul Comertului pentru a mi se scrie pe decizia de inchidere ca acel teren trece pe persoana fizica (asa mi s-a transmis de la OCPI ca ar trebui pentru ca ei sa faca modificarea in CF) dar mi s-a transmis ca nu se poate si ca ar fi trebuit sa vand inainte de inchidere terenul catre mine. Avand in vedere ce ati scris mai sus pare ca asta ar fi fost singura solutie. Ce as putea face acum? De la ORC mi s-a transmis ca doar prin tribunal pot face aceasta trecere a imobilelor. Multumesc.