avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Liniste duminica
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Liniste duminica

De ce nu exista program de liniste diferit pentru zilele de sambata si duminica???? Inainte duminica era zi de odihna... Acum nu mai exista asa ceva!!!???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:30, 20 Ianuarie 2019
Legea nr.61/1991
art. 2
Constituie contravenţie săvârşirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni:
.....
25) tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă;

26) tulburarea liniştii locatarilor între orele 22,00-8,00 şi 13,00-14,00 de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuinţele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinaţia de locuinţe ori situat în imediata vecinătate a acestora;
...

Ore de liniște 2018: Ce riscă vecinii gălăgioși și localurile care nu le respectă
www.avocatnet.ro/articol_475...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sonorizare electronica asurzitoare din clopotnita iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune salut, cum ati procedat (legal) pentru a readuce la normal aceasta situatie iesita de sub control: sonorizare electronica asurzitoare din clopotnita ... (vezi toată discuția)
Este vreo lege care restricționată muncitorii care lucrează pe șantier să respecte o anumită lege a liniștii publice? Stormwatch Stormwatch Buna seara, In cartierul unde stau se construiește ceva, iar ei dărâmă clădirea de langa, iar blocul trepidează deja, nu ar trebui sa fie o lege ... (vezi toată discuția)
Deranjat de muzica vecinului bogdan_024 bogdan_024 Buna seara, am un vecin care de 3 luni de zile asculta aproape in fiecare zi muzica de dimineata pana seara, am incecat sa discut amiabil cu el dar nu s-a ... (vezi toată discuția)