avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Certificatul constatator contine date cu caracter ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Certificatul constatator contine date cu caracter personal ?

Oficiul Registru Comertului Ilfov REFUZA sa-mi elibereze un Certificat Constatator (in urma lichidarii voluntare si radierii firmei mele) care sa contina numarul cadastral si numarul de carte funciara, elemente cerute in "Nota de completare" primita de la de la OCPI Constanta, in vederea intabularii terenului in favoarea fostilor actionari (eu si sotia mea), pe motivul ca acestea sunt date cu caracter personal !!!
Chiar daca ar fi, sunt ale mele si pot face ceea ce consider eu necesar cu ele...dar nu sunt, si am un simplu argument : oricine, contra taxei de 20 lei, poate obtine un "Extras informativ de carte funciara", pentru terenul meu, in care apare si numarul cadastral, si dimensiunea, si coordonatele geografice si multe alte date !!!
Ce pot face in acest caz ?
Termenul de depunere a Certificatului Constatator la OCPI a trecut, asta inseamna alte taxe, alt timp pierdut, stress, etc.
Am intrebat desigur si la ANSPDCP, la sefa de cabinet a Presedintelui si mi s-a spus ca este, clar, un abuz din partea ORC !!!
Astept un raspuns, un sfat sau o indrumare...nicio lege, din toate citite de mine in ultima saptamana (in legatura cu cele de mai sus) NU le interzice eliberarea "Certificatului Constatator" cu mentionarea numarului cadastral al terenului la rubrica "Impartirea Activelor" (pe cel eliberat acum scrie doar "act de impartire a activelor : hotarare AGA...iar la "descriere repartizare active" :conform act).

Alte discuții în legătură

Cum pot sa aflu cine este proprietarul unui teren extravilan MadalinaDenisa MadalinaDenisa Buna ziua! Ma intereseaza sa stiu care este procedura pentru a putea afla numele unui proprietar de teren extravilan, in conditiile in care pentru ... (vezi toată discuția)
Greseli in cartea funciara Fendrihan Fendrihan am cumparat un teren in Jilava si cand sa facem certificate de urbanism, surpriza nu se poate pentru ca locul era in alta parte decat in actul original. La ... (vezi toată discuția)
Extras cf de informare sau extras cf in extenso ContSters347943 ContSters347943 Ma intereseaza sa aflu toti posesorii unui teren, incepand cu cel mai vechi, ce am nevoie pentru asta? este suficient sa fac o cerere pentru un extra cf de ... (vezi toată discuția)