avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire salariu

Buna ziua. Sotul meu are mai multe credite pe numele sau (banci si ifnuri). Din cauza unor probleme mari financiare, nu am reusit sa platim o perioada lunga. Dupa cat timp de la darea in judecata se va face poprirea pe salariu? Avand in vedere ca sunt multe credite, poprirea se va face pe 1/3 sau 1/2 din salariu? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:25, 22 Ianuarie 2019
50% din venitul lunar net pentru mai multe popriri.
Ce aveti dvs sunt titluri executorii, asa ca nu veti fi dati in judecata, se va apela la judecatorie doar pt incuviintarea executarii silite, nu veti fi citati.
Adica nu dureaza prea mult pana sa va treziti cu popriri pe salarii ( dvs, sotul.. dvs stiti cine e debitor in acte)
As zice sa va intelegeti cu creditorii sa va reesaloneze ratele, sa nu ajungeti la executare.De ifn-uri trebuie sa scapati rapid ca dobanzile sunt mai mari.
Vedeti dintre ele sa nu fie prescrise....
sunt multe cauze prin care se poate anula o executare silita
Consultati un avocat
Un termen exact nu exista. Daca sunt mai multe executari se vor popri maxim 1/2 din veniturile obtinute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie ifn neachitata tuilleries tuilleries Buna ziua! V-as ruga frumos sa ma lamuriti in urmatoarea speta: in urma neachitariii unui credit, am poprire pe salariu in cuantum de 1/2. din luna august ... (vezi toată discuția)
Executare silita + dobanda penalizatoare bx3m bx3m Buna ziua, Am si eu o situatie cu o executare silita, si as avea nevoie de un sfat. In anul 2008 am luat un imprumut la o banca, in valoare de aproximativ ... (vezi toată discuția)
Credite neachitate belecuta09 belecuta09 Buna ziua, Am o mare rugaminte : am 3 credite (1 nevoi personale, 2 carduri ) care au fost declarate scadente din cauza faptului ca nu am mai putut plati ... (vezi toată discuția)