avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cine controleaza activitatea executorilor judecatoresti
Discuție deschisă în Executare silită

Cine controleaza activitatea executorilor judecatoresti

Am o problema cu un birou de executare silita, in sensul in care desi poprirea a fost finalizata din luna octombrie 2018, executorul nu mi-a virat inca toat[ suma avansata pentru demararea executarii. Nu-mi raspunde la e-mailuri iar la telefon motiveaza ca este ocupat.
Cel mai recent răspuns: gheorgheangelica , utilizator 14:13, 22 Ianuarie 2019
Multumesc foarte mult, sunteti foarte amabila. Eu am intrat pe site-ul Uniunii executorilor judecatoresti si am gasit informatia cu colegiul director. Momentan domnul executor trebuie sa-mi mai vireye suma de 500 ROn si motiveaza ca nu are timp, desi casa pensiilor a in cheiat poprirea din luna octombrie. Inca odata va multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie impotriva executorului judecatoresc kittysor kittysor In anul 2013 un urma nerespectarii conditiilor din contractul de credit cu o banca, creditul a devenit scadent si suma a fost inaintata catre un executor ... (vezi toată discuția)
Executorul tergiverseaza procedura de executare anji anji buna ziua. va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. sunt in urmatoarea situatie: ma aflu , in calitate de creditor, intr-o procedura de executare ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani executor cr0wman cr0wman Buna ziua Am avut o poprire pe salariu si pe conturi pt un credit restant .Angajatorul a platit aproape jumatate din suma iar anul trecut in septembrie toata ... (vezi toată discuția)