avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional

Indemnizatia de hrana se trece in actul aditional?Se inregistreaza in Revisal?
Cel mai recent răspuns: gluten , utilizator 14:18, 22 Ianuarie 2019
Indemnizatia de hrana se poate trece in actul aditional si sa se inregistreze in Revisal.
Dat fiind faptul ca indemnzatia de hrana se acorda in functie de timpul efectiv lucrat,am considerat ca este un adaos la salar si nu am inregistrat-o in Revisal nici nu am incheiat act aditional.
''adaosurile la salariul de baza, nu se afla printre elementele care se inregistreaza in registru general de evidenta a salariatilor. In consecinta, nu se inregistreaza in registrul general de evidenta a salariatilor''
Cum este corect?
Din cate stiu, indemnizatia de hrana reprezinta un venit salarial care se impoziteaza prin cumulare cu veniturile salariale realizate in luna in care se acorda angajatului.
Da, asa este ,doar ca se acorda in functie de timpul lucrat.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 248 alin 1 lit b din codul muncii si revisalul gianinatoma gianinatoma Buna ziua, Daca un salariat are decizie de retrogradare din functie, conf art 248 alin 1 lit b din codul muncii, scaderea salariului asociata retrogradarii se ... (vezi toată discuția)
Pot incheia cim cu 5 ore / luna si 50 lei brut? carmenbn carmenbn Pot incheia un contract de munca cu 5 ore/luna,salariul brut fiind de 10 lei/ora,adica 50 lei/luna?In Revisal se trece la \\"interval de repartizare\\"- ... (vezi toată discuția)
Tichete -revisal alexandra24 alexandra24 Buna ziua,urmeaza sa acordam tichete de masa si nu stiu daca trebuie trecute in c.i.m,daca da atunci le trec la alte adaosuri in termen de 19 zile lucratoare ... (vezi toată discuția)