avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tichete -revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tichete -revisal

Buna ziua,urmeaza sa acordam tichete de masa si nu stiu daca trebuie trecute in c.i.m,daca da atunci le trec la alte adaosuri in termen de 19 zile lucratoare de la data acordarii-01.07.2012/26.07.12 prin act aditional si in revisal le trec ca tichete de masa iar la valoare trec suma maxima acordata(9leix23zile=207lei) si diferentele din lunile urmatoare sa se vada doar pe stat ?
nu acorda nimeni tichete sa imi spuna cum procedeaza?
am aflat raspunsul:nu se inregistreaza in revisal pentru ca nu este considerat venit salarial,chiar daca se impoziteaza si apare pe stat.Intocmesc doar act aditional

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional gluten gluten Indemnizatia de hrana se trece in actul aditional?Se inregistreaza in Revisal? (vezi toată discuția)
Se impoziteaza tichetele cadou? elamihaela elamihaela Tichetele cadou acordate din venituri proprii de o institutie publica se impoziteaza? Daca da care sunt prevederile legale si cum se calculeaza si ... (vezi toată discuția)
Pontaj si act aditional la cim carmen fortiu carmen fortiu Daca am salariati care lucreaza 12 cu 24 trebuie sa le dau cele 2 zile libere consecutiv ? In CIM apar cu 8 h in cazul acesta trebuie facut act aditional ? ... (vezi toată discuția)