avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prenatal si ccc.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prenatal si ccc.

Buna ziua! Pot beneficia eu de câteva zile prenatal, după care sotul dupa ce nasc sa beneficieze de concediu de crestere ? Ma gandesc sa nu afecteze si sa nu mai poată beneficia sotul de concediu de crestere daca eu imi iau concediu prenatal pe o perioadă mai scurta.

Alte discuții în legătură

Angajat pe perioada determinata si indemnizatie crestere copil elenamai elenamai Sunt angajata pe perioada determinata(vechime 3ani fara intrerupere) si contractul de munca imi expira cu 2 luni inainte sa nasc....as vrea sa stiu 1-imi pot ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o întrebare, eu am lucrat din 14.08. 2020 pana ... Alexandra.Rose Alexandra.Rose Bună ziua! Am o întrebare, eu am lucrat din 14.08. 2020 pana în 31..12.2021 cu contract determinat. Problema e ca în aceasta perioada am rămas ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)