avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de inserție

Eu sunt în prezent în CCC. În cazul în care dau și sunt admisă la SNG mai pot beneficia de stimulentul de inserție? Sau beneficiez doar în cazul în care mă întorc la serviciu?
Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 23 Ianuarie 2019
In opinia mea, beneficiati de stimulent , intrucat indemnizaţia primita in perioada studiilor, are natura şi regimul juridic al unui drept salarial .

Insa intrebati si la ANPIS - Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc si stimulent de insertie rodica05 rodica05 Buna ziua, in cazul in care tatal beneficiaza de stimulent de insertie pana la 3 ani pentru un copil pentru care a beneficiat de ccc si a revenit la serviciu ... (vezi toată discuția)
Acordarea stimulentului de inserție ciprianpaul ciprianpaul În momentul de față sunt in perioada de acordare a stimulentului de inserție și mai beneficiez de acest stimulent până împlinește copilul 2 ani. ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil Stoica Gabriela Madalina Stoica Gabriela Madalina Bună ziua, Lucrez la o școală Gimnaziala cu 0.25 norma , de 3 ani , iar în martie 2017 urmează sa nasc,și as vrea sa știu dacă pot beneficia de ... (vezi toată discuția)