avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce inseamna tax identification number?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce inseamna tax identification number?

Buna ziua! Locuiesc in Uk si am primit o scrisoare cum ca ar trebui sa furnizez bancii date legate ce codul de indentificare fiscala. am citit pe internet ca este acelasi cu cnp-ul, insa am o indoiala. ma puteti ajuta? Mentionez ca nu muncesc deocamdata. (este posibil sa apara intrebarea mea de doua ori, imi cer scuze, nu eram sigura daca s-a postat)
Ultima modificare: Miercuri, 23 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:35, 24 Ianuarie 2019
Daca nu aveti incredere, mergeti la un ghiseu la bancii si dati acolo datele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin cnp-ul tatalui meu, decedat 31,07,1996 SOR72 SOR72 Buna seara! Tatal meu s-a nascut la data de 31,07,1923, in localit. MINTIU, jud. BISTRITA-NASAUD si a decedat la data de 26,09,1996.In noiembrie 2017 a ... (vezi toată discuția)
Cnp solicitat de o firma, pe internet andrei_OR andrei_OR Salut ! Doresc sa ma inscriu la o firma prin intermediu internetului si imi cere CNP . Vreau sa stiu daca este in regula sa scriu CNP -ul personal sau pot ... (vezi toată discuția)
Cnp gresit ioanantoce ioanantoce Buna ziua! Am o problema pe care vreau sa o supun atentiei moderatorului acestui site si de la care astept sfaturi . Este vorba despre cnp meu (am ... (vezi toată discuția)