avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contractul de comodat sub semnatura privata cu durata ...
Discuție deschisă în Executare silită

Contractul de comodat sub semnatura privata cu durata determinata persoane fizice folosire locuinta are titlu executoriu in ce conditii?

Buna ziua!
As dori sa imi raspundeti la 2 intrebari:
1. Contractul de comodat intre persoane fizice numai sub semnatura privata, incheiat in scopul folosirii unei locuinte are titlu executoriu daca are durata determinata ? Mai trebuie inregistrat undeva sau poti merge direct la executor cu el in caz de refuz eliberare locuinta?
2. In cazul in care comodantarul nu vrea sa plece ce trebuie facut pentru eliberarea locuintei?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 24 Ianuarie 2019
saphirr, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:55, 24 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contractul de comodat încheiat în varianta precizată de dvs nu este titlull executoriu,pt intrebarea nr 2 aveti varianta evacuarii prin instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caracterul executoriu al contractului de inchiriere georgi_ciungulescu georgi_ciungulescu Buna ziua, Contractul de inchiriere constituie titlu executoriu? Multumesc pentru raspuns. (vezi toată discuția)
Investirea cu formula executorie a unui contract de inchiriere sub semnatura privata, inregistrat la fisc madoiclimber madoiclimber Poate fi investit cu formula executorie un contract de inchiriere sub semnatura privata, si inregistrat la administratia financiara? Care este procedura in ... (vezi toată discuția)
Contract comodat vs. contract inchiriere apartament magic9pm magic9pm Am avut experiente neplacute cu chiriasii in trecut ( cu contract de inchiriere la fisc)......dupa ultimii am platit datorii de 3100 RON . Acum , un coleg ... (vezi toată discuția)