am achizitionat credit bancar in tara nordica ,la momentul prezent firma unde lucrez in strainatate m-a anuntat cu privire la eliberarea din postul de angajat ,intentionez sa ma repatriez definitiv in Romania pe salariul din tara sub limta celui unde am lucrat ,care sant riscurile la care ma expun in Romania sau cum poate o hotarare judecatoreasca in lipsa , de neplata credit restant bancar in alta tara sa ma afecteze juridic pe teritoriul Romaniei,intentia mea este sa contactez banca ptr o reesalonare a ratei ptr salariul pe care il voi avea in Romania ,putin peste min pe economie ,in varianta in care banca nu va arata flexibilitate pentru situatia mea si nu va modifica in jos rata , ce optiuni am si care vor fi demersurile legislative pe teritoriul Romaniei daca o instanta din tara nordica va solcitia o actiune impotriva mea ,multumesc.
nici un raspuns la subiect,se pare ca ori nu se stie ori nu se vrea postarea la liber sa zic asa , a variantelor juridice ce ar rezulta din postarea mea ,oricum e mult mai greu de urmarit recuperat o creanta bancara in alta tara din motive lingvistice , diferente legislative ,ceea ce implica costuri aditionale la un cost pierdut deja si risc maxim de recuperare ,eram interesat de cum ar decurge in mod ipotetic o hatarare judecatoreasca in lipsa emisa in alta tara ,cum s-ar aplica aceasta in Romania.
Rate neplatite
Adryana18
Buan ziua,
Am credite la 3 banci, iar din cauza unui accident cu masina nu am mai reusit sa ajung cu ratele la zi...si apoi am inceput sa nu mai platesc. ... (vezi toată discuția)