Buna ziua
Ajutati ma va rog cu un raspuns la urmatoarea speta :
Am detinut o societate comerciala pana acum o saptamana deoarece am inchis o. Am o casa de marcat noua pe ea achizitionata pe care doresc sa o vand cumnatei mele care si a deschis o firma noua . Cum procedez cu vanzarea acestei case de marcat ?
Va multumesc
Simplu. Daca aveti factura si este inregistrata pe societate puteti sa faceti factura de vanzare si sa va incarcati cu suma pe venituri. Spuneti ca societatea ati inchis-o ? Sub ce forma ?
Ati solicitat radierea si deja aveti radierea de la Registrul Comertului ? Sau doar ati suspendat activitatea ? Mai puteti sa o casati sa emiteti un proces verbal si sa o scoateti din obiectele de inventar. In acest caz nu o mai puteti vinde. Casele de marcat au un regim sepcial.
Societatea am inchis o.
Mi a iesit deja certificatul de inregistrare mentiuni . Nu s a publicat inca in monitorul oficial .
Am inteles ca pot vinde casa si printr un contract de vanzare cumparare intre mine ca si administrator si noua firma catre care vreau s o vand . Factura de cumparare initiala o am bineinteles
Pfa radiat
rbtrbt
Buna ziua,ce se intampla cu facturile emise de un pfa radiat din oficiu si cu casa de marcat....daca intre timp am facut un alt pfa....pot transfera casa de ... (vezi toată discuția)