avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt supermarket
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt supermarket

Buna ziua, pe data de 30 dec. 2018 fiind in stare de ebrietate am intrat in magazinul kaufland de unde am luat 2 sticle de vin cugandul sa continui spritul. In drum spre case la raionul de drogherie am luat cateva produse cosmetice pe care le am bagat in buzunare. Am fost oprit de catre agentii de paza si invitat intr o camera. Am scos produsele din buzunar spunandu le ca uitat sa le scot la case ca sa le cumpar. Unul din agenti a vorbit cu seful de magazin dar acesta nu a fost de acord pentru achitarea produselor. A fost chemata politia care m. a dus la sectie, am fost fotografiat, am prentat si audiat. Am recunoscut furtul dar nu am vrut sa dau alte declaratii. Doua saptamani mai tarziu am fost chemat la sectie pentru audieri. Mentionez ca mai am o fapta identica in 2016 care sa solutionat cu NUP. La audieri am dat o declaratie cum ca am uitat sa scot produsele din buzunar pentru a le platii fiind ocupat cu o mana avand sticlele de vin si tot odata folosind telefonu. Mi sa adus la cunastinta ca sunt inculpat iar incadrea mi sa schimbat din furt in furt calificat litera b adica pe timp de noapte ceea ce nu prea i corect in Kaufland fiind aceeasi lumina constanta artificiala indiferent de ora.Intrebarile mele sunt: la ce pedeapsa sa ma astept( cel mai sumbru scenariu) sa incerc o mediere cu Kauflandul(se stie ca einu prea accepta impacari) se impune angajarea unui avocat? Valoarea prejudiciului este de 120 de lei recuperat. Am un loc de munca stabil cu peste 20 de ani vechime. Va multumesc si astept raspunsurile dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 13:52, 25 Ianuarie 2019
Incercati sa rezolvati situatia prin mediere. Medierea poate suspenda procesul penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din supermarket, încadrat ca furt calificat. pot să încerc o mediere sau se impune angajarea unui avocat? savinescu123 savinescu123 Buna ziua, pe data de 30 dec. 2018 fiind in stare de ebrietate am intrat in magazinul kaufland de unde am luat 2 sticle de vin cugandul sa continui spritul. In ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de constatare intentie furt ContSters376451 ContSters376451 Buna, am fost ieri la Lidl,ca de obicei, fara amaratii aia de 50 de bani in portmoneu. Respectiv, nu am putut sa-mi iau un cos. In magazin fiind cu multe ... (vezi toată discuția)
Acuzație penală (furt din supermarket) pe nedrept Ioannaaa Ioannaaa Bună ziua! Am și eu o problemã și aș dori să îmi cunosc mai bine drepturile și ce ar trebui să fac. Săptămâna trecută am fost la Kaufland după ... (vezi toată discuția)