avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare vechime F.E.A.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare vechime F.E.A.

Buna ziua ! Cum pot sa.mi recuperez vechimea ....C.M...sau adeverinta de la F.E.A. unde am lucrat cu multi ani in urma si de care am nevoie acum , pentru dosarul de pensionare. Inteleg ca s.a desfintat si nu reusesc sa gasesc arhiva. Ma puteti ajuta ? Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2019
mirelaene, utilizator
Cel mai recent răspuns: mirelaene , utilizator 20:39, 25 Ianuarie 2019
Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
F.E.A. S.A. a fost radiata din data 30 Decembrie 2016.....Prin urmare, mergeti la Reg. Comertului si solicitati sa va comunice cine a fost lichidatorul acesteia ... dupa aceea, mergeti laacesta sa va comunice unde a predat arhiva societatii pentru a lua legatura cu detinatorul acesteia pentru acea adeverinta.
Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua si la multi ani ! ( doamnelor si domnisoarelor) . ma ... Ioan Doru Morteanu Ioan Doru Morteanu Buna ziua si LA MULTI ANI ! ( doamnelor si domnisoarelor) . Ma numesc Ioan Doru Morteanu. Pentru intocmirea dosarului de pensionare am nevoie de adeverinte de ... (vezi toată discuția)
Arhiva griro Aida2016 Aida2016 Buna seara.Va rog frumos,daca imi poate spune cineva,unde se afla arhiva uzinelor de utilaj chimic Grivita Rosie,denumita mai tarziu Griro.Sotul meu se ... (vezi toată discuția)
Refuzul autoritatilor competente de a-mi elibera adeverinta de vechime in munca. in perioada 1995 -1997 am fost incadrat in munca la s.c. edf ... inustroe inustroe In perioada 1995 -1997 am fost incadrat in munca la S.C. EDF Asro S.R.L. in incinta Aeroportului Otopeni, cu asociati EDF, Compania TAROM si Aeroportul ... (vezi toată discuția)