avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Datorii neplatite la finante in urma falimentului srl
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Datorii neplatite la finante in urma falimentului srl

În 2008 am înființat un Srl .în 2009-2010 a fost falimentul și mai aveam ceva bani de plată la finante și primărie mi-au venit în câțiva ani la rând avertisment de plată și acum nimic.Mă afectează în viitor dacă vreau să fac ceva.
Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: dan83alex , utilizator 22:28, 28 Ianuarie 2019
Posibil s-a deschis actiune in instanta impotriva dvs.
Ar ajuta sa ne spuneti daca s-a inchis falimentul si daca da, cand.
Mia venit o sentință judecătorească cu neicepere urmăriri penale in2011

GRINSOLV IPURL a scris:

Ar ajuta sa ne spuneti daca s-a inchis falimentul si daca da, cand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Piraterie drepturi de autor herby herby Buna.am fost cercetat cu infractiune la legea proprietatii intelectuale.In 31 martie 2008 sa dispus scoaterea mea de sub urmarirea penala si am primit o amenda ... (vezi toată discuția)
Asociat unic decedat, srl nu s-a inchis mcruceanu mcruceanu Sotul meu a fost asociat unic si administrator la un SRL infiintat in 1995. Firma are balanta depusa la fisc pana in 2009 iar activitate doar pana in 2007 ... (vezi toată discuția)
Oare este de actualitate ca orc sa radieze din oficiu un srl? Floriane Floriane Oare este de actualitate ca ORC sa radieze din oficiu un SRL atunci cand aceasta nu mai are activitate de un numar de ani (peste 10 ani in cazul acesta), iar ... (vezi toată discuția)