avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pauza de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pauza de masa

Am o nedumerire privind pauza de masa.La noi la firma programul de lucru este de 8 ore si 30 minute.Cele 30 de minute in plus ni s-a spus ca sunt pentru pauza de masa.La unele firme din jurul nostru pauza de masa este inclusa in program, adica acolo programul de lucru este doar de 8 ore.E corect ca patronul sa ne prelungeasca programul?
Cel mai recent răspuns: Madalinaes , utilizator 20:10, 25 Ianuarie 2019
Am mai auzit chestia asta , se procedeaza in mai multe firme asa , Nu mi se pare deloc normal ,insa nu stiu exact daca au acest drept sau nu patronii care impun asta ,insa din moment ce exista firme in care pauzele de masa sunt incluse in acel progam de 8 ore consider ca se poate proceda asa in orice cadru al oricarei firme.
Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2019
Madalinaes, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pauza de masa cruduta cruduta va rog sa-mi spuneti daca pauza de masa de 30 de minute este inclusa in programul celor 8 ore de munca / zi. multumesc. (vezi toată discuția)
Pauza de masa Diegutza Diegutza Buna ziua, va rog sa-mi spuneti : in cazul in care in regulamentul intern al firmei este stabilita o pauza de masa de 30 minute ,este corect sa se prelungeasca ... (vezi toată discuția)
Pauza de masa-obligatoriu sau nu andreea.dragan andreea.dragan Buna dimineata! Lucrez de aproximativ 1 an de zile in cadrul unei firme, iar programul de lucru a fost de 8 ore, de la 8-16.00. Saptamana trecut, m-au ... (vezi toată discuția)