avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot să obțin o adeverință de vechime, ținând ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot să obțin o adeverință de vechime, ținând cont că firma unde am lucrat a dat faliment și nu știu unde a mutat arhiva? De unde să încep căutarea?

Buna ziua.Cum pot sa obtin o adeverinta de vechime tinand cont ca firma unde am lucrat a dat faliment si nu stiu unde a mutat arhiva.De unde sa incep cautarea.Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:14, 27 Ianuarie 2019
Despre ce perioada este vorba si despre ce societate?
Din anul 2009 pana in 2014.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Vechimea in munca stabilita pana la data de 31 decembrie 2010 se probeaza cu carnetul de munca.

2. Pentru perioada 2009 - 01.01.2011 , va puteti adresa direct ITM-ului in raza careia a avut sediul fostul angajator, sens in care veti depune o solicitare - de completare carnete sau de eliberare adeverinta - in care trebuie sa mentionati datele dvs de identificare, nume,prenume, CNP, adresa ,precum si societatile la care ati lucrat - de preferabil sa scrieti numele corect si CUI-ul acestora.

2. Pentru perioadele de dupa 01.01.2011, va trebui sa mergeti la fostii angajatori sa va elibereze adeverinte de vechime, iar daca acestia nu mai exista trebuie sa incercati la Arhivele Nationale - Directia Judeteana in raza careia a avut sediul fostul angajator sau sa luati legatura cu lichidatorii judiciari sau cu detinatorii legali ai arhivei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime în muncă Nicoleta890 Nicoleta890 Buna ziua Pentru o adeverință de vechime în muncă unde ma pot adresa pt eliberarare? (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime in munca 20112011 20112011 Cum pot obtine o adeverinta care sa ateste vechimea in munca daca societatile nu mai exista? (vezi toată discuția)
Adeverință vechime in munca de la petrochimie adresa mulțumesc bebemarica53@yahoo.it bebemarica53@yahoo.it Am lucrat la petrochimie și vreau să aflu adresa de unde pot sa optin adeverință vechime pt pensie merci (vezi toată discuția)