avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract cu beneficiar consituit din 4 entitati ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract cu beneficiar consituit din 4 entitati juridice

Este vorba de o curte cu 4 apartamente (dintre care 2 firme).
Se doreste executarea unor lucrari in curte la care platim toti sume egale. Se poate face contractul intre 4 beneficiari si un prestator? Ce alta solutie exista?

Va multumesc,
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2019
Ysaux, utilizator
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 18:22, 28 Ianuarie 2019
Cel mai bine este sa va constituiti in AP.
Conditiile minimale de conformitate cu legea 196/2018 sunt reunite.
Contractele cu beneficiari multipli, cu furnizori multipli sunt intotdeauna surse de probleme.
AP-ul va putea semna contractele in numele beneficiarilor/proprietarilor.
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2019
Demos, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un apartament intr-un bloc cu 8 apartamente. vecinii nu vor ... mcapata mcapata Am un apartament intr-un bloc cu 8 apartamente. Vecinii nu vor sa ne constituim în asociatie de proprietari si isi fac legile lor. La apartamentul meu ... (vezi toată discuția)
Schimbare coloane verticale caldura bloc bearspirit bearspirit Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc de 8 etaje (construcție 1988) și cei de la ultimele 2 etaje nu au caldura suficientă de ceva ani. Eu sunt la etajul 6 și ... (vezi toată discuția)
Repartizarea cheltuielilor de reparatii yoko49 yoko49 In blocul in care locuiesc s-a prins in buget printre altele si zugravirea scarilor.Pe fiecare scara sunt 17 ap cu 3 camere si 19 ap cu 2 camere. Proprietarii ... (vezi toată discuția)