chele cezar 
	    	Utilizator

chele cezar 
	    	Utilizator	    

iceuniq 
	    	Utilizator

iceuniq 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 vatajita mihaela	                   

UG 50/2010.Am un credit ipotecar in EURO luat in 2006 de la Banc Post; in primul an cu dobinda fixa, apoi variabila.Dobinda variabila fiind calculata dupa ... (vezi toată discuția)
	                    vatajita mihaela	                   

UG 50/2010.Am un credit ipotecar in EURO luat in 2006 de la Banc Post; in primul an cu dobinda fixa, apoi variabila.Dobinda variabila fiind calculata dupa ... (vezi toată discuția)

gnes68	                   

Salut,
Pentru prima data am solicitat un credit de la o banca, va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarele:
1. Urmarind forumul in legatura cu noua ... (vezi toată discuția)
	                    gnes68	                   

Salut,
Pentru prima data am solicitat un credit de la o banca, va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarele:
1. Urmarind forumul in legatura cu noua ... (vezi toată discuția)

ncris78	                   

In luna mai 2009 am contractat un credit de nevoi personalein euro de la o banca , in urmatoarele conditii: rata dobanzii de 19.04%, variabila, Euribor la 6 ... (vezi toată discuția)
	                    ncris78	                   

In luna mai 2009 am contractat un credit de nevoi personalein euro de la o banca , in urmatoarele conditii: rata dobanzii de 19.04%, variabila, Euribor la 6 ... (vezi toată discuția)